Bäst Fönsterputs Stockholm kan erbjuda

Billig fönsterputsning i hela huvudstaden

Om du är som de flesta av våra kunder, har du en att-göra lista som är en mil lång. Då du är upptagen med ditt jobb och är lika upptagen när du kommer hem för att ta hand om barnen. Fönsterputsning Stockholm kan hjälpa dig genom att stryka fönsterputsning från din lista.

Vill du verkligen klättra upp för en skakig stege för att rengöra svåråtkomliga fönster, takfönster eller stuprännor? Anlita Fönsterputsning Stockholm så gör vi jobbet åt dig på ett proffsigt och säkert sätt. Vi kan även stå till tjänst med stuprörsrensning och högtryckstvättning.

Vi vet att du inte vill släppa in vem som helst i ditt hus då det finns risk för nedsmutsning. Fönsterputsning Stockholm kan garantera att våra licensierade och försäkrade städare endast kommer lämna efter sig är ett otroligt rent hus och din tillfredsställelse, då vi kommer för att putsa dina fönster eller utföra någon av våra andra tjänster eftersom vi alltid använder skoskydd.

De bästa fönsterputsningstipsen

Fönsterputsning är ett av dom grovjobben som ofta blir åsidosatta. Hur som helst, så är rengörning av fönster ett av dom jobb som inte ska bli försummade. När fönsterna är skinande rena, kommer du att njuta av utsikten utanför, samtidigt som ditt hem kommer att se renare ut. Om du har en vacker utsikt från ditt hem, är det då inte sen bra ide att hålla fönsterna rena och njuta av utsikten? Det finns saker som du kan göra för att rengöra fönsterna och att göra jobbet lättare.

Det finns ett flertal produkter på marknaden som rengör fönster mycket bra. Det finns vissa människor som föredrar att använda en produkt som dom har blandat ihop själv. Vinäger är för många ett populärt val för att rengöra fönster. En kombination av vit vinäger och ammoniak blandat med vatten kommer att rengöra dina fönster exceptionellt bra och det kommer att spara lite pengar. Om du har en massa fönster i ditt hem, kan detta vara ett bra sätt att spara pengar.

Tidningspapper

Vissa är övertygade på att tidningspapper är ett sätt att få sina fönster skinande rena. Ett problem som uppkommer med hjälp av tidningar för att rengöra dina fönster, är bläckfläckar som oundvikligen kommer att hamna på dina händer. Kaffefilter är ett annat val som kommer att rengöra dina fönster på ett effektivt sätt, och samtidigt hålla dina händerna rena från bläcket. Du kan också ta ofärgat tidningspapper för att rengöra dina fönster med, som inte lämnar bläck på händerna. Tricket är att hitta ett papper som inte lämnar ludd på fönstren, vilket kan vara mycket svårt att ta bort.

Gummiskrapa

En gummiskrapa är det perfekta verktyget om du vill undvika ränder på fönsterna. Använd en hel del vatten och medel för att rengöra dina fönsterrutor. Lösningen används för att lösgöra smutsen som sitter på fönsterna. När du väl har rengjort smutsen från fönsterna, använder du skrapan för att avlägsna vattnet. Arbetet på fönster från sida till sida och arbeta jämnt. Detta är det bästa sättet att undvika ränder. Om fönsterna är ovanligt smutsiga, kan du behöva upprepa processen för att rengöra ränder och smuts som finns kvar från ditt första pass.

Håll dina verktyg rena efter att du har rengjort dina fönster. Smuts som är kvar på ditt städredskap kommer att överföras till nästa fönster på din nästa rengöring. Skölj dem och se till att du börjar ditt jobb med rena verktyg.

Rengör inte dina fönster när de är varma. Detta kan orsaka ränder. Prova fönsterputsning på dom tidiga morgontimmarna direkt innan solljus har haft tid att värma dem. Detta kommer att hjälpa dig att hålla ränder till ett minimum.

Användning av rätt verktyg och rengöringsmedel kommer att lämna dig med rena och skinande fönster. Din spektakulära utsikt kommer att bli roligare när du tittar ut genom ett rent fönster.